OFSZETNYOMÁS  
    | egy-két oldalas nyomatok  
    | több oldalas kiadványok  
  DIGITÁLIS NYOMÁS  
  EGYEDI CSOMAGOLÁSOK  
  MŰSZAKI REKLÁMTERMÉK  
 
 

Szórólapok, poszterek, freecardok, ital címkék, névjegykártyák, öntapadó papírok, wobblerek, DM levelek.

Az ofszetnyomást jellemzően nagyobb példányszámú sorozatgyártásnál alkalmazzuk, ahol fontos szempont a kiváló nyomtatási minőség. A művelet főleg papír alapanyagra történik, de nem ritka már a műanyag lemez, vagy a vinyl fólia nyomathordozó sem.

A papír alapanyagok széles skálájából különböző vastagságú és grammsúlyú papírokat választhatunk, vagy eltérő mértékben felületkezelt, mázolatlan vagy mázolt, esetleg textúrázott kreatívpapírokra nyomhatunk. Léteznek fémgőzölt papírok és kartonok, ahol az egyik oldalon csillogó fémes réteggel vannak ellátva (pl. ezüst, arany), és a 4 szín color nyomtatás után is megmarad a grafikán keresztül a fémes csillogás.

Nyomtatás után felületnemesítéssel, vagy különféle kötészeti eljárásokkal változatos megjelenést adhatunk a terméknek. A fóliázás felületi védelmet nyújt egy nyomatnak, a fényes fólia élénkítheti annak színeit, a matt hamvas tapintást adhat. Gyakran párosul a mattfóliázott felülettel az UV formalakkozás, mely együtt egy igen igényes megjelenést nyújt, főleg sötétebb árnyalatú grafikákon. Ez a matt-fényes effekt már különféle ofszetlakkozási eljárásokkal is elérhető (hibrid lakkozás, matt formalakkozás).

Elegáns díszítőelemek lehetnek egy könyvborítón, egy italcímkén a domborított, az aranyozott, vagy más színű fémfóliákkal prégelt grafikák, feliratok, amelyek mindig a magas minőségi tartalomra utalnak.

Hajtással vagy stancolással egyedi alakzatot képezhetünk, a sík lapokból térbeli tárgyakká formálhatjuk a legegyszerűbb nyomatokat is, vagy akár az összekevert elemekből pontosan illeszkedő kirakót állíthatunk össze.