OFSZETNYOMÁS  
  | DIGITÁLIS NYOMÁS  
  EGYEDI CSOMAGOLÁSOK  
  MŰSZAKI REKLÁMTERMÉK  
 
 

Óriás plakátok, city-light poszterek, zászlók, molinók, Roll-upok, épülethálók, ablakfóliák, autódekorációs fóliák, padlógrafika, CD lemez grafikázás.

Ha nagyméretű felületekre kell nyomatot készíteni, vagy csak kis darabszámú termékre van szükség, akkor alkalmazhatunk digitális nyomtatást. Az alacsony darabszámú megrendelések gazdaságos legyártása mellett lehetőség van személyre szabott nyomtatásra is, például változó képekkel, vagy egyedi címzésekkel (megszemélyesített leveleknél).

Tekercses plakátnyomtató gépeken igen nagy formátumú munkák is készíthetők tetszőleges hosszban. A felhasználási területtől függően válogathatunk a papíralapú nyomathordozóktól kezdve a különféle szövetsűrűségű textilek, hálók és molinók között. UV álló festékkel nyomtava kültéri reklámfelületeket is dekorálhatunk digitális nyomatokkal, legyenek azok kirakatok, világító dobozok előlapjai vagy kifeszített molinók.

Plottervágott öntapadó fóliákból gazdaságosan készíthető különálló felirat, de víztiszta és fehér színű vinyl matricák nyomtatásával látványosan és kreatívan díszíthetünk üvegfelületeket, ablakokat is.
Igen látványos reklámfelületként szolgál egy felmatricázott gépjármű, ahol a gömbölyű felületek grafikázása sem akadály a 3D nyújtható autódekorációs fóliával.